Ontdek ons feestmenu van 2020

11.12.2020

De feestdagen staan bijna voor de deur en dat betekent samen vieren met familie of vrienden en lekker eten. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van kerst- en eindejaarsfeesten, dus je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Wij stellen jullie alvast met veel trots onze feestsuggesties voor het eindejaar van 2020 voor. Een uitgebreid en gevarieerd feestmenu om heerlijk te genieten tijdens de feestdagen, zonder dat je uren in de keuken moet staan.

Feestelijke aperitiefhapjes en voorgerechten

Een goed kerst- of eindejaarsfeest begint met een uitgebreide hapjesronde. Tijdens de hapjes is er voor ieder wat wils en je kiest volledig zelf hoeveel hapjes je serveert. Zo heb je keuze uit koude Belgische klassiekers zoals Kaviaar en Foie gras, maar ook warme hapjes zoals kroketten, mini pizza’s of hamburgers. Kies je liever om de hapjes écht te delen? Dan is onze tapas sharing plate echt iets voor jou!

Na de hapjes kan iedereen zijn voeten onder de tafel schuiven voor het voorgerecht. Wij beschikken over een ruime keuze voorgerechten, zowel koude en warme voorgerechten, als 9 verschillende soorten huisbereide soep.

Een voorproefje van onze voorgerechten:

  • Carpaccio van rund
  • Ravioli met rivierkreeftjes
  • Vitello tonnato
  • Gravad lax
  • Scampi in Thaise rode curry
  • Sint-Jacobsschelpen

Benieuwd naar meer van onze hapjes en voorgerechten? Ontdek ze allemaal in onze online folder.

Hoofdgerecht

Na de feestelijke hapjes en waarschijnlijk een aantal pakjes, is het tijd voor het hoofdgerecht. Dé maaltijd waar iedereen naar uitkijkt, maar die tegelijk ook wel de moeilijkste maaltijd is om te kiezen tijdens de feestdagen.

Net zoals bij de voorgerechten, bieden wij een uitgebreide keuze uit vleesgerechten, visgerechten of gevogelte als hoofdgerecht. Dankzij de verschillende gerechten en hun bijpassende side dishes kan je ook dit jaar geen verkeerde keuze maken.

Onze toppers:

  • Canard à l’orange met aardappelkroketjes en witloof
  • Hertenkalf met veenbessensaus, aardappelkroketjes en boontjes met spek
  • Vispannetje met Noordzeevis, coquille, fijne groenten, puree van polderaardappel en wittewijnsaus
  • Parelhoen Fine Champagne met roomsaus en cognac
  • Tongrolletjes met rivierkreeft, Champagnesaus, duxelle van wortel en geplette aardappel

Naast onze uitgebreide keuze aan hoofdgerechten kan je ook kiezen voor een van onze feestformules en koude schotels. Kies zo voor een gezellig warme Fondue, Gourmet of Raclette of een verrassende koude schotel vlees, vis of kaas en geniet samen van een heerlijk en gezellig hoofdgerecht.

Onze kerst special

Vele mensen denken spontaan aan gevulde kalkoen wanneer ze denken aan kerst. Dankzij onze kerst special kan je dit jaar volledig zelf kiezen hoe jouw gevulde kalkoen wordt samengesteld. Kies uit verschillende sauzen, garnituren en aardappelbereidingen om jouw kalkoen te bestellen, precies zoals je hem graag hebt.

Bestel jouw gevulde kalkoen

Wil je het dit jaar eenvoudig houden zonder keuzestress? Dan zijn onze vooropgestelde menu’s precies wat jij zoekt. Kies een van de 5 feestmenu’s en laat je verrassen door onze keuze. Ook voor de kindjes voorzien we een kindermenu zodat ze mee kunnen genieten tijdens de verschillende gangen.

Ontdek onze vooropgestelde feestmenu's

Onze huisbereide desserten

Een feest is nooit compleet zonder dessert. Een fruitig glaasje, zachte kaas of zoete chocolade tilt jouw maaltijd en feest nog net dat niveautje hoger. Al onze desserts worden huisbereid en je kan kiezen voor een klassiek glaasje of een verrassend dessert van de chef.

Krijg jij er meteen het water van in de mond en kan je niet wachten tot de feestdagen? Bekijk dan alvast onze feestfolder en maak jouw keuze. Onze feestmenu’s zijn eenvoudig te bestellen in de winkel of meteen via de webshop. Tijdens de feestdagen kunnen alle bestellingen opgehaald worden in Nestor de Tièrestraat 8, te Knokke-Heist.