Vlees van eigen kweek

Welkom bij Slagerij Vandycke, een vaste waarde voor kwaliteitsvlees in de Lippenslaan te Knokke-Heist. Hou je van (h)eerlijk eten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want samen met ons team verwelkomen we je dagelijks in onze slagerij voor een heerlijk stuk vlees en zoveel meer.

Wat mag je verwachten op je bord na een bezoek aan onze slagerij te Knokke-Heist? Vlees van de bovenste plank! Bij Slagerij Vandycke staan we bekend om ons uitgebreid gamma kwaliteitsvlees boordevol smaak. In ons ruim vleesaanbod vind je onder andere entrecote, malse filet mignon of panklare bereide vleeswaren zoals cordon bleu en diverse worsten. Ook voor een heerlijk stuk vlees op de barbecue en een diversiteit aan charcuterie kan je bij ons terecht.

Onze allergrootste trots blijft zonder twijfel het Belgisch Witblauw rundsvlees, met liefde gekweekt in onze familieboerderij. Elke dag worden de dieren er met passie verzorgd en als klant ben je opnieuw zeker van (h)eerlijk vlees op jouw bord.

Om jouw tafelmoment volledig af te werken, bieden we naast de vele vleeswaren ook tal van lekkernijen aan. Van aperitief tot zalige zoetigheid en van kazen tot huisgemaakte salades, je vindt het allemaal terug in onze slagerij. Voor wie geen tijd of zin heeft om te koken, of voor wie eens lekker wil genieten zonder moeite, hebben we ook een uitgebreid assortiment bereide gerechten.

Breng gerust een bezoekje aan onze slagerij en laat je verrassen door ons uitgebreid gamma puur kwaliteitsvlees, de beste charcuterie en allerlei huisbereide gerechten.

Ivan & Hilde


Online bestellen

Bestel uw kwaliteitsvlees,
charcuterie en huisbereide gerechten
ook online.

Over onsOnline bestellen

Alles van apero tot dessert.

In onze automaat kan je 24/7 terecht voor kant-en-klare gerechten.

Over ons